14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe prezice pentru 2019 profetul care a anunțat Brexitul și președinția lui Donald Trump

Ce prezice pentru 2019 profetul care a anunțat Brexitul și președinția lui Donald Trump

Profetul care a prevăzut Brexitul, victoria lui Donald Trump și atacul terorist din Las Vegas, Craig Hamilton-Parker, a anunțat care sunt prezicerile lui pentru anul 2019.

Profetul american anunță un război ruso-american, o îmbolnăvire a lui Donald Trump și dezastre naturale de amploare în Statele Unite.
-Donald Trump riscă să fie suspendat și să se îmbolnăvească Parlamentarii americani vor încerca să-l suspende din funcție pe Donald Trump în 2019, dar deși puterea îi va fi șubrezită, președintele își va continua mandatul.

– Conflict în Orientul Mijlociu între Rusia și Statele Unite Tensiunile dintre Occident și Est se vor manifesta în 2019, când președintele Trump îi va provoca pe omologul său rus pe tema Siriei.

-Dezastrele naturale vor lovi Statele Unite. După ce a prezis că Statele Unite vor fi lovite de uragane în 2018, Hamilton-Parker crede că țara va fi zguduită în 2019 de cutremure puternice.

– Marea Britanie va părăsi UE fără nici o înțelegere – un Brexit greu După luni de discuții între Marea Britanie și UE, Regatul Unit va părăsi blocul economic fără nicio înțelegere. Odată ce Brexit-ul va fi finalizat, Hamilton-Parker prezice că premierul Theresa May va demisiona din funcția de premier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS