16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateKevin Spacey răspunde acuzațiilor într-un monolog în stilul Frank Underwood: Cu siguranţă, nu voi plăti pentru ceva ce nu am făcut

Kevin Spacey răspunde acuzațiilor într-un monolog în stilul Frank Underwood: Cu siguranţă, nu voi plăti pentru ceva ce nu am făcut

Kevin Spacey pledează nevinovat în privința acuzațiilor de agresiune sexuală într-un monolog în stilul Frank Underwood, personajul din celebrul serial House of Cards care a fost ”ucis” de scenariști în ultimul sezon ca urmare a scandalului din jurul actorului. 

Pus sub acuzare pentru agresarea unui adolescent, Spacey a publicat pe YouTube și pe pagina sa de Facebook o înregistrare video, cu titlul „Let Me Be Frank” („Lăsaţi-mă să vorbesc cu francheţe”), prin care a pus capăt unui an de tăcere.

Într-un monolog în stilul Frank Underwood, Spacey spune: „Bineînţeles că unii cred orice şi au aşteptat cu răsuflarea tăiată ca eu să mărturisesc că sunt vinovat. Ei mor de nerăbdare ca eu să declar că tot ce spun ei este adevărat şi că am primit ceea ce am meritat… Dar noi știm că nu este atât de simplu, nici în politică, nici în viață. Așa-i că nu ați crede ce-i mai rău fără dovezi? Nu v-ați grăbit să trageți concluziile și să judecați fără să aveți faptele? Ați face asta? Ați făcut-o? Nu, nu voi. Sunteți prea inteligenți pentru asta. (…) Cu siguranţă, nu voi plăti un preţ pentru ceva ce nu am făcut”, spune actorul, în timp ce pare să spele vasele și purtând un șorț de gospodină, cu Moș Crăciun.

”În ciuda procesului de intenție și al titlurilor de presă, a morții mele (referire la moartea personajului Frank Underwood- n.red.) foarte curând, veţi cunoaşte întreg adevărul”, mai spune actorul premiat cu Oscar.

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală și vătămarea corporală a fiului minor al unei prezentatoare a postului american Boston TV, iar aceasta este prima sa inculpare de când cariera de actor i-a fost distrusă de acuzaţii de abuzuri sexuale săvârşite asupra unor bărbaţi.

Spacey, în vârstă de 59 de ani, este programat la o primă audiere pe 7 ianuarie 2019, la o instanță din Nantucket, unde trebuie să răspundă acuzațiilor de vătămare corporală și agresare sexuală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS