10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN1

O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat pe DN1

O cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat luni pe DN1, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, iar circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. „Pe DN 1, în localitatea Floreşti, judeţul Cluj, o cisternă încărcată cu motorină s-a răsturnat, iar din aceasta există scurgeri de combustibil”, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Cluj, citți de Mediafax, în jurul orei 12:00, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Cluj Napoca, care conducea o cisternă pe raza comunei Floreşti, în afara localităţii, cu direcţia spre Oradea, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara carosabilului. În acest moment sunt scurgeri reduse de motorină pe la capacul unuia dintre compartimente, care este gestionată de către şofer prin transvazarea motorinei într-unul dintre compartimentele goale ale cisternei.

Firma transportoare va asigura recuperarea ansamblului de vehicule din afara părţii carosabile. Din declaraţiile şoferului, în compartimentele cisternei se aflau circa 5,5 tone de motorină. Circulaţia rutieră este astfel oprită pe ambele sensuri de mers de către poliţia rutieră, până la remedierea problemei de către echipajele de pompieri. Accidentul nu s-a soldat cu victime.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS