21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis: Suntem într-o fază în care foarte mulţi politicieni pierd contactul cu oamenii

Iohannis: Suntem într-o fază în care foarte mulţi politicieni pierd contactul cu oamenii

Suntem într-o fază în care foarte mulţi politicieni pierd contactul cu oamenii, ceea ce este o mare problemă şi chiar un pericol, a declarat marţi preşedintele Klaus Iohannis, în cadrul dialogului cu tinerii câştigători ai concursului Civic Avengers din cadrul proiectului Once Upon a Time in Romania, creat de Iniţiativa România, potrivit Agerpres.

„Mi-a plăcut această probă de a lua contact cu cineva care are o demnitate publică. (…) Suntem într-o fază în care, din păcate, foarte mulţi politicieni pierd contactul cu oamenii. Este o mare problemă şi un mare pericol, pentru că, dacă aleşii nu mai au contact cu alegătorii, lucrurile ajung să fie dezbătute de unii şi de alţii în paralel, ceea ce duce până la urmă la o neîncredere în ceea ce fac politicienii şi aceasta, de exemplu, în spaţiul european duce la euroscepticism şi este periculos pentru că ne îndepărtează de un proiect foarte bun”, a spus Iohannis.

Preşedintele a mai atras atenţia că lipseşte şi un concept în ceea ce priveşte domeniul educaţiei. El a amintit în context de proiectul „România educată”, care speră să fie pus în practică cu succes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS