12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUltima colecţie CHANEL Paris - New York 2018/2019

Ultima colecţie CHANEL Paris – New York 2018/2019

„Unele orașe reprezintă o casă departe de casă. Pentru Coco Chanel și Karl Lagerfeld, New York este punct de referință. Orașul unde nimic nu este imposibil”

În mod tradițional, prezentată în decembrie, în afara programului oficial de prezentare a emisiunilor de modă, „colecția de artă” a lui Chanel se bazează întotdeauna pe o destinație legată de istorie sau de momentul actual CHANEL. Principala sursă de inspirație pentru fiecare colecție, Tokyo, New York, Monte Carlo, Londra, Moscova, Shanghai, Byzance, Bombay, Edinburgh, Dallas, Salzburg, Roma, Paris și Hamburg au salutat, în ultimii șaisprezece ani, aceste proiecte care combină emoțiile cu creativitate, meșteșugărie, modernizare și excelența tehnică.
Fiecare colecţie de artă este o demonstraţie de abilitate excepţională, la răscrucile imaginaţiei lui Karl Lagerfeld şi îndrăzneala artizanilor.
„Se face într-un mod foarte artizanal, în sensul cel mai bun al cuvântului, pentru că în artizanal există artă. Arta de a face bine. O artă aplicată. Este cu adevărat uluitor! Cred că imaginea acestei colecții se referă la delicateţea pe care trebuie să o vezi îndeaproape, să o atingi şi să-i înţelegi adevărata frumuseţe”, a declarat Karl Lagerfeld.

sursa www.lofficielbaltics.com

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS