22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Dosare penale pentru șoferi din Craiova și județ, care conduceau sub influența alcoolului

Dolj: Dosare penale pentru șoferi din Craiova și județ, care conduceau sub influența alcoolului

La data de 14 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 41 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism, pe strada George Enescu, având o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoanei în cauză i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un alt bărbat din Craiova, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Titulescu, având o concentrație de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Și la Galicea Mare au oprit pentru control un autoturism, pe strada George Coșbuc din Galicea Mare, condus de un bărbat de 58 de ani, din comuna Vârtop. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Și în acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS