22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOLT: O casă s-a făcut scrum la Curtișoara

OLT: O casă s-a făcut scrum la Curtișoara

Flăcările au mistuit o casă în noaptea de vineri spre sâmbătă noaptea, în localitatea olteană Curtișoara, satul Dobrotinet, proprietara casei, o femeie în vârstă de 63 ani, suferind arsuri la nivelul feței.

Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la jarul din sobă care a ajuns în încăpere, lucrurile din jur aprinzându-se, iar flăcările cuprinzând în scurt timp întreaga încăpere și ulterior generalizându-se la imobil.
Pompierii Detașamentului Slatina din cadrul ISU Olt s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările, însă focul a mistuit aproape tot.
„În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la întreaga locuință, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Proprietara locuinței, în vârstă de 63 de ani, a suferit arsuri superficiale la nivelul feței, a fost asistată la fața locului de echipajul SMURD și transportată la UPU Slatina de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Olt.

Pompierii au acționat mai bine de trei ore pentru lichidarea incendiului, dar locuința, cu suprafața de aproximativ 90 de metri pătrați și bunurile din interior au ars în totalitate“, a declarant purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.
Femeia locuia împreună cu unul dintre cei trei fii ai săi. Conform declarațiilor primarului comunei, Gheorghe Gănescu, cel mai probabil cei doi vor locui de acum în Slatina, unde dețin un apartament, autoritățile locale analizând posibilitatea de a le oferi sprijin în refacerea casei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS