10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAmbulanță înzăpezită pe un drum județean

Ambulanță înzăpezită pe un drum județean

O ambulanță care venea din Teleorman pentru a transporta la București un pacient programat la ședința de dializă a rămas înzăpezită, în noapte de vineri spre sâmbătă, 14/15 decembrie 2018, între localitățile Mihăești și Seaca din județul Olt.
„În jurul orei 04.00, o ambulanță care se deplasa din județul Teleorman către un pacient care necesita dializă din comuna Seaca, județul Olt, pe Drumul Județean 679, între localitățile Mihăești și Seaca, a rămas blocată din cauza zăpezii viscolite pe carosabil. La fața locului s-au deplasat un utilaj al societății care se ocupă cu deszăpezirea drumului respectiv și un tractor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Seaca. Ambulanța a fost deblocată după aproximativ 30 de minute și însoțită de un utilaj până la pacient care urma să fie transportat către un spital din București pentru dializă“, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Un alt eveniment rutier s-a înregistrat sâmbătă-dimineață, tot din cauza zăpezii, un autoturism derapând și ajungând în șanț, pe un drum din sudul județului Olt, pe raza localității Obârșia, unde de asemenea a fost nevoie de intervenția drumarilor.
„În jurul orei 07.00, echipajul SMURD Vișina a intervenit în comuna Obârșia la un accident rutier. La sosirea echipajului, autoturismul a fost găsit în afara carosabilului, derapat în șanțul de pe marginea drumului. În autoturism se aflau trei persoane, fără urme vizibile de traumă, care au refuzat transportul la spital“, a mai informat purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS