22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVrei să-ţi schimbi furnizorul de energie şi gaz? De azi, ENEL a deschis primul său magazin din Craiova

Vrei să-ţi schimbi furnizorul de energie şi gaz? De azi, ENEL a deschis primul său magazin din Craiova

Enel Energie a deschis primul magazin partener Enel din Craiova, dedicat serviciilor pentru clienţii persoane fizice şi juridice.

Noul magazin Enel este situat pe  Bd. Carol I, nr. 8, bl. 21A, sc. 2. Craiovenii vor beneficia de asistență în ceea ce privește contractarea, depunerea de documente și ofertele dedicate pentru serviciile de energie electrică, gaz și servicii cu valoare adăugată pentru consumatorii casnici. Echipele activează atât în oraș cât și în zonele rurale, prin specialiști dedicați.

De luni până vineri, între orele 9.00 și 18.00, specialiștii din magazin vor oferi consultanță cu privire la ofertele de energie, vor prezenta produsele și serviciile Enel, vor oferi asistență pentru contractare și oferte personalizate pentru clienții persoane fizice și juridice.

Clienții vor putea, de asemenea, să cumpere produse eficiente din punct de vedere energetic.

Sub sloganul „Energia pozitivă vine la  tine în oraş”, compania şi-a prezentat pachetele  de care pot beneficia craiovenii care vor să-şi schimbe furnizorul de energie electrică,  sau gaz.. Între acestea pachetul „Enel fix relaxat”, un abonament de electricitate cu asistenţă de urgenţă inclusă; „Enel asistenţă”  care implică 2 intrevenţii de urgenţă pe an, repararea instalaţiilor electrice interioare şi a celor de alimentare cu apă, desfundarea instalaţiei de canalizare, servicii de lăcătuşerie şi reparare boilere electrice la doar 11,5 lei/lună. Alte pachet , „Enel fix asigurat” cu facilităţi gratuite de asigurare şi „Enel asistenţă gaz” cu următoarele beneficii, verificare tehnică a instalaţiei de gaz o dată la 2 ani şi 4 intrevenţii de urgenţă la instalaţia de gaz şi centrala termică la un cost de 15 lei/lună.

Până în prezent, circa 900.000 de clienți casnici și companii au ales ofertele Enel Energie și Enel Energie Muntenia pe piețele concurențiale de energie, atât pentru electricitate, cât și pentru gaze naturale, ca urmare a abordării orientate către consumatori și a eforturilor constante de modernizare și digitalizare a serviciilor şi a punctelor de contact.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS