5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAnchetă internă la SJU Craiova după ce o liftieră a cerut din cadourile destinate copiilor de la secţia de oncologie

Anchetă internă la SJU Craiova după ce o liftieră a cerut din cadourile destinate copiilor de la secţia de oncologie

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova efectuează o anchetă internă după ce o liftieră a unităţii medicale ar fi cerut luni din cadourile cu care angajaţi ai companiei Ford au venit la copiii de la secţia de oncologie a spitalului.
Cazul a fost prezentat pe Facebook de Victor Mihăescu, unul dintre angajaţii companiei care au mers la spital, şi a devenit viral, acesta povestind că discuţia cu liftiera care i-a condus până la etajul nouă al spitalului, unde se află secţia, a avut loc chiar în lift.
„Facem o anchetă internă în acest caz şi îi voi contacta şi pe cei de la Ford, pentru că întotdeauna este bine să ai o imagine clară asupra situaţiei. După finalizarea anchetei se vor lua măsuri, pentru că astfel de atitudini sunt de netolerat. Pacientul când ajunge în spital, primele persoane cu care i-a contact nu sunt medicii, ci portarul, liftiera, infirmierii, brancardierii, asistenţii. Voi lua legătura cu domnul de la Ford şi îl voi ruga să depună o sesizare scrisă şi la spital”, a declarat directorul SJU Craiova, dr. Eugen Georgescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS