22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCel puţin şase persoane au murit şi peste o sută au fost rănite într-un club din Italia, în timpul unui concert. Incredibil de la ce a pornit tragedia

Cel puţin şase persoane au murit şi peste o sută au fost rănite într-un club din Italia, în timpul unui concert. Incredibil de la ce a pornit tragedia

Cel puţin şase persoane au murit şi alte peste 100 au fost rănite într-un club din oraşul Corinaldo, din estul Italiei, după ce sute de persoane s-au îmbulzit spre ieşirea din clădire, în urma unui incident care a creat panică, relatează BBC, citat de Mediafax.

Conform primelor informaţii, neconfirmate de autorităţi, sute de persoane au încercat să părăsească incinta clubului după ce un individ a folosit spray cu piper în interior.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei locale 1.00 (2.00, ora României), în clubul Lanterna Azzurra din oraşul Corinaldo, situat în apropierea oraşului Ancona. Majoritatea victimelor au suferit răni prin strivire.

Clubul era gazda unui concert al rapperului italian Sfera Ebbasta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS