3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE Bărbat neidentificat, ucis pe trecerea de pietoni

UPDATE Bărbat neidentificat, ucis pe trecerea de pietoni

UPDATE 11.20: Polițiștii doljeni transmit că au reușit să stabilească cine este bărbatul ucis aseară, în comuna Ișalnița. ”În urma activităților desfășurate, polițiștii din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj au stabilit identitatea pietonului accidentat mortal. Este vorba de un bărbat de 59 de ani, din Gheorgheni, judetul Harghita”, au precizat oamenii legii.

Un bărbat care nu a fost încă identificat de polițiștii doljeni și-a pierdut viața în urma unui accident produs aseară, în localitatea Ișalnița, Dolj. Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 53 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, care conducea o autoutilitară pe DN 6, în localitatea Ișalnita a accidentat mortal un pieton în vârstă de aproximativ 60 de ani, care traversa strada regulamentar, pe marcajul pietonal.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au precizat că, până în acestă dimineață, pietonul ucis nu a fost identificat și se fac cercetări pentru a se stabili despre cine este vorba. Pe numele șoferului de 53 de ani a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS