8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateB1TV: Patronii Realitatea Media urmează să fie trimiși în judecată

B1TV: Patronii Realitatea Media urmează să fie trimiși în judecată

Procurorii anticorupție se pregătesc să-i trimită în judecată pe patronii de la Realitatea Media într-un dosar mamut în care sunt acuzați de operațiuni financiare ilegale prin care s-ar fi spălat sute de milioane de euro.
Bomba a aruncat-o chiar Rareș Bogdan, care i-a acuzat direct pe Cozmin Gușă și deja condamnatul Maricel Păcurariu că ar fi bătut palma cu PSD. Și deși par niște vorbe spuse la nervi, realitatea Realității TV pare să confirme vorbele fiului risipitor întors pe post după câteva zile de bălăcăreli. Atât timp cât Ministerul Finanțelor nu se sinchisește să-și recupereze aproape 25 de milioane de euro de la Realitatea Media, iar instanța se preface de ani de zile că analizează un iminent faliment, patronii postului TV pot răsufla ușurați, potrivit B1TV.
Bomba poate veni însă de la DNA, unde pe 19 martie procurorii au început cercetările într-un dosar disjuns din cel deja înregistrat în 2013. Așadar, în acest moment, la DNA sunt două dosare Realitatea TV. Unul, o anchetă care s-a finalizat și o alta care s-a disjuns și care este în desfășurare.
Acţionarii majoritari ai societăţii Realitatea Media SA sunt Cozmin Guşă şi Măricel Păcuraru. Guşă a declarat că el şi Păcuraru sunt acţionarii majoritari, cu 80%, ai Realitatea Media SA, printr-un offshore din Cipru. Aceștia au ajuns proprietarii trustului de presă după ce l-ar fi păcălit pe Sorin Ovidiu Vîntu, cum susținea acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS