12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParada de la Alba Iulia. Iohannis şi Familia Regală, aşteptaţi în Oraşul Unirii. Huiduieli anunţate pe Facebook în momentul defilării Jandarmeriei

Parada de la Alba Iulia. Iohannis şi Familia Regală, aşteptaţi în Oraşul Unirii. Huiduieli anunţate pe Facebook în momentul defilării Jandarmeriei

Preşedintele Klaus Iohannis şi Familia Regală au anunţat că vor sărbători Ziua Naţională a României şi în Alba Iulia, informează Mediafax. Tot în Oraşul Marii Uniri au anunţat că vor veni şi suporteri ai galeriilor de fotbal, care au transmis că îi vor huidui pe jandarmi dacă vor defila la ceremonialul militar.

Pe Facebook a fost creat evenimentul ”Interzis Jandarmeriei Române să defileze de 1 Decembrie 2018”, asumat de o revistă, prin intermediul căruia suporterii echipelor de fotbal anunţă că vor huidui jandarmii dacă vor defila la ceremonialul militar de la Alba Iulia.

”Pentru toate abuzurile făcute asupra suporterilor, pentru toate bătăile date jurnaliştilor, suporterilor, cetăţenilor acestei ţări, pentru toate înscenările pe care le-au făcut, începând cu 13-15 iunie 1990 şi continuând pe cele pe care le-am demascat deja, ianuarie 2012 şi protestele recente din Piaţa Victoriei, noi, Revista Ultra, anunţăm în mod oficial că Jandarmeria Română nu are ce căuta în cadrul defilării militare organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României. La an aniversar, la 100 de ani de la Marea Unire, să-i vedem pe jandarmi defilând nu ar fi decât o altă înjosire la care poporul român este supus. Dacă Jandarmeria Română nu va avea decenţa să se retragă de la parada de 1 decembrie, atât la Alba Iulia, cât şi în Bucureşti, vă invităm sa îi oferiţi ceea ce merită sau să vă întoarceţi cu spatele la defilarea jandarmilor, ridicând aceleaşi degete pe care Florin Iordache le arată românilor”, se arată în descrierea evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS