11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(Video) O tânără de 20 de ani, bătută cu bestialitate într-o scară de bloc din Alba Iulia. Agresorul a fost prins. Bărbatul fusese eliberat de curând din penitenciar

(Video) O tânără de 20 de ani, bătută cu bestialitate într-o scară de bloc din Alba Iulia. Agresorul a fost prins. Bărbatul fusese eliberat de curând din penitenciar

Imagini terifiante au fost surprinse într-o scară de bloc din Alba Iulia. O fată de doar 20 de ani a fost bătută crunt de un bărbat care părea că o urmărise până în bloc. În timp ce aştepta liftul, tânăra a fost bătută şi jefuită. Bărbatul a fugit imediat, dar apoi a fost prins de poliţie.

Acesta a fost reţinut, luni seara, poliţiştii stabilind că el a fost eliberat de curând din penitenciar, unde ispăşise pedepse pentru tâlhărie şi tentativă de viol, scrie Mediafax.

Surse judiciare au declarat, luni seara, pentru Mediafax, că un bărbat de 33 de ani, suspectat că a comis tâlhăria asupra unei fete de 20 de ani, într-o scară de bloc din Alba Iulia, a fost reţinut.

Acesta şi-a recunscut fapta. De altfel, acesta a părăsit de curând penitenciarul, unde a ispăşit pedepse pentru tentativă de viol şi tâlhărie. Se pare că sâmbătă seara, tânăra a vrut să ajungă la o prietenă, când a fost atacată. După ce agresorul i-a dat cu pumnul în faţă şi a căzut cu capul de ciment, ea şi-a pierdut cunoştinţa, iar când şi-a revenit a plecat singură, acasă, cu maşina şi nu s-a mai dus în vizită la prietena ei în vizită. Aceleaşi surse au spus că fata a luat legătura cu mama ei, scriindu-i de pe laptop şi i-a spus că a avut o problemă, că nu-şi mai aminteşte nimic şi că nu mai are telefonul şi portofelul. Mama a îndemnat-o să meargă la spital, iar medicii au anunţat Poliţia că tânăra este o posibilă victimă a unei agresiuni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS