6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul securităţii cibernetice din Japonia recunoaşte: Nu am folosit niciodată un computer

Ministrul securităţii cibernetice din Japonia recunoaşte: Nu am folosit niciodată un computer

Japonia este una dintre cele mai tehnologizate ţări din lume, aşa că ne-am fi aşteptat ca cei de la conducerea ţării, responsabili pentru diferite politici să cunoască bine domeniile pe care le influenţează, transmite Go4it, potrivit Mediafax.

Japonia este una dintre cele mai tehnologizate ţări din lume, aşa că ne-am fi aşteptat ca cei de la conducerea ţării, responsabili pentru diferite politici să cunoască bine domeniile pe care le influenţează. Se pare însă că noul ministru pentru securitate cibernetică, Yoshitaka Sakurada, responsabil şi pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2020 din Tokyo, nu are foarte mare legătură cu domeniul. Acesta a declarat în public că nu a folosit niciodată un computer.

Primul ministru al Japoniei, Shinzo Abe, l-a desemnat pe Sakurada drept ministru pentru securitate cibernetică luna trecută, însă acesta a recunoscut în public de curând, la presiunile unui membru al opoziţiei că nu a folosit niciodată un computer în cei 68 de ani de viaţă. Acesta este însă sigur că îşi poate duce la capăt mandatul cu succes, chiar dacă nu cunoaşte domeniul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS