8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCel puţin 56 de oameni au murit şi mai mult de 100 sunt daţi dispăruţi în urma incendiilor din California

Cel puţin 56 de oameni au murit şi mai mult de 100 sunt daţi dispăruţi în urma incendiilor din California

Rămăşiţele a mai mult de opt victime au fost găsite miercuri în oraşul Paradise din nordul Californiei şi împrejurimi, mistuit de flăcări săptămâna trecută, ridicând numărul de morţi la 56 în urma incendiului de vegetaţie considerat cel mai letal şi distructiv în istoria statului, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Cea mai recentă actualizare a numărului de morţi a fost anunţată dupa ce echipele Gărzii Naţionale au sosit pentru a ajuta la căutarea printre ruinele din oraşul Paradise, California, situat la 280 de kilometri nord de San Francisco.

Miercuri seara, Biroul şerifului regiunii Butte a prezentat o listă de mai mult de 100 de persoane dispărute raportate de către rude, majoritatea acestora cu vârsta de peste 65 de ani. Iniţial 230 de persoane au fost raportate oficial ca dispărute.
Cei mai mulţi dintre cei care rămân neînregistraţi provin din Paradise, un oraş de 27.000 de oameni, dar care a fost în mare parte distrus de focul ucigaş numit Camp Fire.

Peste 8.800 de clădiri, majoritatea case, au ars din temelii în Paradise şi împrejurimi. Aproximativ 50.000 de persoane se află în continuare sub ordinul de evacuare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS