3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSandra Bullock şi alte celebrităţi, solidare cu cei care luptă împotriva incendiului din California

Sandra Bullock şi alte celebrităţi, solidare cu cei care luptă împotriva incendiului din California

Sandra Bullock, chef Jose Andres, Ellen Degeneres, Miley Cyrusy şi alte celebrităţi şi-au manifestat solidaritatea şi au făcut donaţii celor care luptă împotriva ravagiilor incendiului care afectează California, informează Agerpres, citând ziarul online spaniol La Vanguardia.

În timp ce pompierii continuă să lupte împotriva focului şi caută persoanele date dispărute, multe vedete hollywoodiene şi-au manifestat solidaritatea şi au contribuit cu donaţii pentru a-i ajuta pe cei afectaţi.

Una dintre acestea este prezentatoarea de televiziune Ellen Degeneres, care a anunţat în emisiunea sa „The Ellen DeGeneres Show” că s-a asociat cu Walmart pentru a dona 100.000 de dolari corpului de pompieri care trece prin momente atât de grele. „Nu există suficiente cuvinte pentru a le exprima mulţumirea şi recunoştinţa. Au salvat animale şi case ameninţate de foc. Mulţumim, mulţumim, mulţumim”, a spus ea.

O altă vedetă care a dorit să se alăture cauzei este actriţa Sandra Bullock, care a donat 100.000 de dolari asociaţiei The Humane Society of Ventura County. Voluntari şi profesionişti şi-au unit forţele pentru a salva cât mai multe animale: nu doar animale de companie, ci şi exemplare din fauna sălbatică, coioţi, căprioare, urşi, vulpi sau şerpi.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth se numără printre cei care au văzut cum casa lor a fost complet distrusă de flăcări. Actriţa a dorit totuşi să transmită un mesaj de speranţă şi să ajute The Malibu Foundation, alocând suma de 500.000 de dolari prin intermediul organizaţiei de solidaritate în care este ea însăşi implicată, Happy Hippie Foundation.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS