27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateStrada din România cu 9 treceri de pietoni pe o distanţă de 300 de metri

Strada din România cu 9 treceri de pietoni pe o distanţă de 300 de metri

Nouă treceri de pietoni au fost marcate pe strada Bogdan Vodă din Suceava, o cale rutieră asfaltată recent, care are doar 300 de metri. La fiecare intersecţie este o trecere de pietoni, proiectul fiind implementat de Primăria oraşului, transmite Mediafax.

Strada Bogdan Vodă, din Suceava, are doar 300 de metri, a fost asfaltată recent şi pe carosabil au fost marcate nouă treceri de pietoni, ceea ce îngreunează traficul.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, recunoaşte că lucrarea “este de domeniul lui Dorel” însă spune că acesta s-a făcut conform aviziului Poliţiei Rutiere.

„Această stradă, Bogdan Vodă, care era o stradă de pământ şi pe care noi am asfaltat-o în acest an, se intersectează cu mai multe străduţe. Poliţia Rutieră a spus că la fiecare intersecţie cu aceste străduţe să fie puse treceri de pietoni pentru ca elevii să fie în siguranţă. Aşa a fost proiectul, aşa a fost punctul de vedere al Poliţiei Rutiere, care a avizat proiectul. S-au făcut treceri de pietoni la fiecare străduţă care se intersectează cu strada Bogdan Vodă. Este de domeniul lui Dorel, dar e cu aviz de data aceasta… Astăzi (luni – n.r.) am aflat şi eu că sunt atât de multe. Strada s-a finalizat recent, ştiam că trebuie să se marcheze, am rămas şi eu surprins. Am verificat proiectul, aşa este avizul, poliţia a spus că pentru că este o stradă care se intersectează cu foarte multe străduţe şi pentru siguranţa copiilor care circulă în zonă, fiind o zonă cu foarte mulţi copii, să se facă treceri de pietoni la fiecare străduţă”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS