17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSemimaratonul Craiovei - Aleargă și tu pentru o cauză nobilă!

Semimaratonul Craiovei – Aleargă și tu pentru o cauză nobilă!

Semimaratonul Craiovei este un eveniment de alergare cu strangere de fonduri pentru proiecte din comunitate. El își propune să aducă împreună oameni din toată țara care să alerge pentru schimbările pozitive în care cred. Fundația Gazeta de Sud are înscris un proiect în cadrul Semimaratonului.

Cauzele înscrise pentru a fi susținute în cadrul evenimentului sunt disponibile aici: https://www.semimaratonulcraiovei.ro/cauze/

Cursele de 7, 14 sau 21 de km își așteaptă alergătorii! Există curse pentru bebeluși (1-2 ani), copii (2-13 ani), catei însoțiți de proprietarii lor, persoane în fotolii rulante, dar și pentru orice doritor de mișcare în cadrul cursei populare (între 14 ani și 65+).

Înscrierea la curse se poate face online accesând link-ul:https://www.semimaratonulcraiovei.ro/inscrieri/#_formular_de_inscriere sau direct la fața locului în intervalul 09.30 – 10.30.

Programul complet al zilei este disponibil aici:https://www.semimaratonulcraiovei.ro/info-participanti/

Kiturile de participare pot fi ridicate de către alergătorii înscriși online în zilele de 02 si 03 noiembrie, în intervalul 15 – 21.00, respectiv 10 – 21.00 de la standul din Galeriile Auchan Craiovita, sponsor oficial al evenimentului.

Regulamentul Semimaratonului este disponibil pe site-ul semimaratonulcraiovei.ro, sectiunea INFO participanti.

Evenimentul este organizat de Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă, în cadrul programului său permanent Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS, produs de SightRunning.ro, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Municipal Craiova, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, BebeVesel.ro, CSM, SCM, Sala Polivalentă Craiova, Palatul Copiilor Craiova, JCI Craiova, American Experience Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tănase, lista urmând a fi actualizată constant, obiectivul fiind acela de a implica întrega comunitate în organizarea Semimaratonului.

Sponsorii evenimentului: Auchan Craiovita și Galeriile Auchan Craiovita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS