21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateViorica Dăncilă a refuzat să transmită un mesaj pentru victimele incendiului de la Colectiv

Viorica Dăncilă a refuzat să transmită un mesaj pentru victimele incendiului de la Colectiv

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată de corespondentul Știrilor Pro TV Marius Tian, marţi, când se împlinesc trei ani de la tragedia din Clubul Colectiv, dacă are un mesaj pentru victime, însă ea nu a răspuns întrebării şi a plecat, potrivit stirileprotv.ro.

Viorica Dăncilă a răspuns întrebărilor jurnaliştilor despre evaluarea miniştrilor Cabinetului său şi despre eventuala remaniere guvernamentală, precum şi despre preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE de la 1 ianuarie. La final, ea a fost întrebată de corespondentul Știrilor Pro TV Marius Tian dacă are un mesaj pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, din urmă cu trei ani.

Viorica Dăncilă nu a răspuns şi a plecat. În jurul orei 15:00 pe pagina oficială a guvernului a fost publicat un mesaj al prim-ministrului Viorica Dăncilă despre victimele de la Colectiv:

”Gândul meu se îndreaptă în aceste zile către tinerii care și-au pierdut viața în tragicul incendiu din Clubul Colectiv și către cei care au suferit în urma acestui cumplit incident.

Societatea românească va fi marcată mult timp de această tragedie, care ne responsabilizează să vedem onest când lucrurile nu merg cum ar trebui și să le îndreptăm.

Întreaga mea compasiune și condoleanțe familiilor și prietenilor greu încercați, iar celor răniți le doresc putere și sănătate!”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS