16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi polițiști au fost atacați și lăsați fără stația radio de nişte petrecăreți

Doi polițiști au fost atacați și lăsați fără stația radio de nişte petrecăreți

Doi polițiști au fost atacați și lăsați fără stația din dotare de niște petrecăreți din Brăila, la care au intervenit pentru a le solicita să dea muzica mai încet, aceștia fiind reclamați de vecini.
Oamenii legii au deschis anchete și fac cercetări pentru ultraj și furt, un bărbat fiind reținut. Petrecerea a avut loc vineri noaptea într-un imobil din municipiul Brăila, iar o patrulă de polițiști le-a solicitat participanților să dea muzica mai încet, după ce au fost primite reclamații de la vecini. Pentru că nu au dorit să facă acest lucru, polițiștii au încercat să-l legitimeze pe proprietar, moment în care acesta a devenit violent și a fost încătușat.
Ulterior, polițiștii au fost agresați de cumnatul proprietarului iar în timpul conflictului una dintre stațiile radio de emisie recepție cu care era dotată patrula de Poliție a dispărut.  Cei doi bărbați, dar și ceilalți participanți la petrecere au fost duși la secția de Poliție, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru ultraj și furt calificat.(sursa:hotnews)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS