9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate“De Data Asta Votez” la alegerile pentru Parlamentul European, spun tinerii din întreaga Românie

“De Data Asta Votez” la alegerile pentru Parlamentul European, spun tinerii din întreaga Românie

Peste 200 de tineri din toate zonele ţării au participat la lansarea campaniei de promovare a importanţei participării la alegerile europene din 26 mai 2019.
Este prima campanie de asemenea anvergură care se adresează tuturor cetăţenilor europeni cu drept de vot şi facilitează accesul la dezbateri şi informaţii despre ce înseamnă aceste alegeri, despre rolul Parlamentului European şi activitatea deputaţilor.
Cetăţenii sunt invitaţi să transmită mai departe în comunităţile lor, fie că este vorba despre holurile facultăţii, locul de muncă, grupul de prieteni sau alte locuri de întâlniri, offline sau online, de ce implicarea prin informare şi participare la vot a fiecăruia dintre noi este importantă pentru viitorul democraţiei europene. Campania de promovare este a tuturor celor care se implică, a celor care iniţiază proiecte şi dezbateri în comunităţile lor, a tuturor celor care vor merge să voteze.
Primul pas este înscrierea pe site-ul dedataastavotez.eu.

Campania de promovare „De Data Asta Votez” a fost lansată în cadrul „Forumului democraţiei europene”, organizat de Biroul Parlamentului European în România vineri, 26 octombrie. Evenimentul a marcat totodată încheierea celei de-a IV-a ediţii a proiectului „Promotori pentru democraţie europeană” în care sunt implicaţi tineri din întreaga ţară interesaţi de politicile la nivel european, de iniţiativele Parlamentului European, dar şi promovarea acestor iniţiative în comunităţile lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS