11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreședintele Iohannis, operat

Președintele Iohannis, operat

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost internat joi 25 octombrie 2018, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”, pentru o intervenție chirurgicală la umărul stâng.

”Intervenția s-a desfășurat conform protocolului medical, cu rezultate foarte bune. președintele României este apt medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, starea sa de sănătate fiind optimă”, precizează Administrația Prezidențială într-un comunicat de presă.

Astăzi, 25 octombrie a.c., președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat în Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC), în vederea efectuarii unei intervenții minim invazive artroscopice la umărul stâng.

Intervenția a decurs fără probleme. Pacientul urmează tratament antialgic, antiinflamator și antibioterapie cu spectru larg, începând, încă din această seară, în post-operator, procedurile de recuperare fizică, conform protocolului aplicat în cazul unui astfel de tratament chirurgical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS