10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pe trei săptămâni

Prognoza meteo pe trei săptămâni

Meteorologii au anunţat că vremea va fi mai rece în prima săptămână a lunii octombrie. Tot atunci vom avea parte și de mai multe precipitații. În următoarele două săptămâni ale lunii, valorile termice vor fi cele normale pentru perioada respectivă, iar cantitățile de precipitații – ușor sub normele climatologice.

În perioada 1-8 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor sub normele climatologice în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va încadra, în general, în limitele normale ale perioadei, dar cu un ușor excedent în partea de sud-est a țării, iar în nord-vest acesta va fi ușor deficitar.

În intervalul 8 – 15 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare pe întreg teritoriul României.

În săptămâna 15 – 22 octombrie, temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării.
Cantitățile de precipitații se vor situa ușor sub normele climatologice ale perioadei, pe întreg teritoriul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS