24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE Trafic feroviar oprit pe raza staţiei Videle, din cauza unor scurgeri dintr-un vagon al unui tren de marfă

UPDATE Trafic feroviar oprit pe raza staţiei Videle, din cauza unor scurgeri dintr-un vagon al unui tren de marfă

UPDATE: Traficul a fost reluat.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar pe raza staţiei Videle a fost oprit începând cu ora 9.20, după ce personalul din staţia Videle, care asigură revizia tehnică a vagoanelor, a observat scurgeri de conţinut dintr-un vagon al unui tren de marfă.

Personalul feroviar a anunţat operativ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care a decis închiderea traficului feroviar pe raza staţiei Videle până la intervenţia echipei de mentenanţă a operatorului privat de marfă. Trenul de marfă, compus din 20 de vagoane, aparţine operatorului privat Transferoviar Grup şi asigura un transport de propilenă în relaţia Palas – Râureni.
Până la redeschiderea traficului în condiţii de siguranţă, trenurile care circulă în relaţia Bucureşti Nord – Roşiori – Craiova – Timişoara, şi tranzitează staţia Videle, vor fi oprite în gările de pe traseu. În acest moment, patru trenuri de călători staţionează în gările Grădinari, Vadu Lat şi Olteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS