12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru următoarele trei zile

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Meteorologii au anunţat că joi, deşi valorile termice vor creşte uşor faţă de ieri, vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineaţa. Temperaturile maxime se vor situa între 12 şi 21 de grade. În primele ore ale zilei va mai fi brumă, local în centrul ţării şi izolat în rest. Cerul va fi variabil în jumătatea de est a teritoriului, dar mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Orientali.
La munte, cerul va fi variabil ziua în masivele estice şi sud-estice şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Orientali.

Vineri, vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice vor continuă să crească, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Temperaturile maxime se vor situa între 18-20 de grade în depresiuni și 25 de grade frecvent în Moldova. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Dimineața va fi brumă, local în centrul țării și izolat în rest iar în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

Sâmbătă în jumătatea de nord a ţării valorile termice vor fi mai coborâte față de vineri și se vor situa sub mediile multianuale, înnorările vor fi accentuate și pe arii relativ extinse va ploua, izolat mai însemnat cantitativ. În restul regiunilor, vremea va fi apropiată de normalul perioadei din punct de vedere termic, cerul va fi variabil, cu înnorări în special seară, când pe spații mici va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în Bărăgan. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10…11 grade în nordul țării și 23…24 de grade în sud.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS