11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru următoarele trei zile

Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Meteorologii au anunţat că miercuri, vremea va fi rece pentru această dată, cu temperaturi maxime cuprinse între 11 şi 20 de grade. Dimineaţa va fi brumă local în centrul ţării şi izolat în restul teritoriului. Doar izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe în Moldova, Muntenia şi Dobrogea, iar în Carpaţii Orientali şi Meridionali, de precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări în regiunile estice şi sud-estice, unde la rafală se vor atinge viteze de 45…55 km/h.
La munte, cerul va fi variabil şi doar izolat vor fi condiţii pentru precipitaţii mixte în Carpaţii Orientali şi Meridionali. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificări în masivele estice şi sud-estice, unde la rafală se vor atinge viteze de 45…55 km/h.

Joi, deși valorile termice vor crește față de miercuri, vremea va fi răcoroasă, chiar rece dimineața când se va produce brumă în centrul ţării, pe arii restrânse în nord-vest și în dealurile Olteniei și ale Munteniei și cu totul izolat în rest. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și Orientali. Temperaturile maxime se vor situa între 15 grade la Miercurea Ciuc și 21 de grade la Drobeta Turnu Severin.

Vineri, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească. Dar dimineața, local în centrul țării și izolat în rest se va mai produce brumă. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime, trec de 20 de grade în aproape toată ţara și ajung la 25 poate și 26 de grade în Oltenia. În zonele joase de relief pe arii restrânse va fi ceață.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS