10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRazii pe şoselele şi în târgurile din Vâlcea

Razii pe şoselele şi în târgurile din Vâlcea

Polițiștii vâlceni au acționat, în perioada 21- 23 septembrie, pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de siguranță al cetățenilor.

Astfel, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au acționat în municipiu și pe Drumul Național 64, fiind aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, pentru depășirea limitei legale de viteză, consumul de alcool la volan, dar și alte abateri.
Valoarea sancțiunilor depășeste 33.000 de lei, fiind de asemenea reținute 12 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.
Polițiștii au înregistrat și un dosar penal, după ce au depistat în trafic, în Drăgășani, un tânăr de 28 de ani, cu o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Băile Govora și Postului de poliție Bunești au fost prezenți în trafic, fiind oprite pentru control 46 de vehicule.
Au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, de aproximativ 9.000 de lei, fiind reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce, 14 permise de conducere.
Polițiștii au deschis și un dosar penal, după ce au depistat un conducător auto de 37 de ani, din București, sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul avea o alcoolemie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Secției 4 Prundeni au acționat în zona Târgului săptămânal de la Ionești, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și Pentru Siguranță Alimentelor Vâlcea, pentru prevenirea răspândirii virusului PPA.
A fost identificat în trafic un autovehicul condus de o femeie de 51 de ani,care transporta tineret suin crotaliat de aproximativ 8-10 săptămâni fără a se deține documente de comercializare. Femeia a fost sancționată contravențional cu 500 de lei.
De asemenea, polițiștii au aplicat sancțiuni de aproximativ 800 de lei, la regimul rutier, în urma constatărilor din trafic.
Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au acționat în noaptea de 21/22 septembrie a.c., pe raza comunelor Mitrofani, Suteşti, Creţeni, Amărăşti, Glăvile, Pesceana, Guşoeni, Mădulari şi Şuşani.
Au fost constatate 21 de sancțiuni contravenționale, de aproximativ 6.000 de lei și s-a reținut un permis de conducere.
S-a înregistrat și un dosar penal, după ce polițiștii au depistat în trafic, un șofer de 28 de ani, cu alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS