5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident cu victime în Vrancea. Un mort şi trei răniţi după impactul dintre o maşină şi un camion

Accident cu victime în Vrancea. Un mort şi trei răniţi după impactul dintre o maşină şi un camion

O femeie de 27 de ani a murit şi alte trei persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, în urma impactului dintre o maşină şi un camion, pe DN – E85, la intrarea în localitatea Goleşti, judeţul Vrancea, informează Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vrancea, una dintre cele patru victimele accidentului produs la intrarea în Goleşti a murit.

În urma accidentului au rezultat patru victime: două încarcerate şi două neîncarcerate. Una din victimele încarcerate a fost declarată decedată de echipajul Ambulanţei. Cea de-a doua victimă încarcerată a fost extrasă din autoturism şi transportată de ambulanţa SMURD la UPU Focşani prezentând traumatism cranio-cerebral deschis şi traumatism la bazin. Victimele neîncarcerate au fost preluate de echipajele ale Ambulanţei”, au transmis reprezentanţii ISU Vrancea.

Accidentul s-a produs după ce o femeie de 27 de ani, care conducea maşina, a pierdut controlul maşinii şi a lovit un camion care circula regulamentar din sens opus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS