6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTragere la sorţi pentru desemnarea judecătorilor din BEC pentru Referendum

Tragere la sorţi pentru desemnarea judecătorilor din BEC pentru Referendum

Cei 7 judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru referendumul din 6 – 7 octombrie pentru revizuirea Constituţiei vor fi desemnaţi joi, în şedinţă publică, prin tragere la sorţi, a anunţat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit Agerpres.
“În temeiul art.11 alin. (2) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare, şi în aplicarea Hotărârii Guvernului României 743 din 18 septembrie 2018 privind aprobarea Programului calendaristic al referendumului naţional pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie 2018, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie aduce la cunoştinţă următoarele: joi, ora 11,00, vor fi desemnaţi în şedinţă publică, prin tragere la sorţi, cei 7 judecători care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei României din data de 6 şi 7 octombrie 2018”, informează ÎCCJ.
Propunerea legislativă de revizuire a Constituţiei, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, a fost adoptată de Senat 11 septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS