8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDosarul violenţelor bate pasul pe loc. Procurorul general: Avem încă documente care trebuie declasificate

Dosarul violenţelor bate pasul pe loc. Procurorul general: Avem încă documente care trebuie declasificate

Procurorul general Augustin Lazăr a anunţat, joi, referitor la dosarul violenţelor de la mitingul din 10 august, că sunt în continuare documente care trebuie declasificate, scrie Mediafax.

Dosarul violenţelor bate pasul pe loc. Procurorul general: Avem încă documente care trebuie declasificate
„Interceptările sunt în curs şi nu putem face declaraţii. Pe măsură ce se vor putea da date suplimenatre, le veţi avea. Nu putem face niciun fel de afirmaţii până când colegii noştri care instrumentează acest caz nu vor da. Mereu sunt documente care sunt solicitate pentru a se constitui, pentru a fi clarificate toate lucrurile. Din păcate, nu au fost desecretizate, avem încă documente care trebuie declasificate. Este mai dificil, dar până la urmă ele vor fi declasificate”, a declarat Augustin Lazăr.

Procurorii militari de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au înregistrat peste 800 de plângeri depuse împotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august. Pe de altă parte, Parchetul Judecătoriei Sector 1 a anunţat că, în dosarul privind violenţele de la mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei pe care-l instrumentează, sunt 78 de acte de sesizare şi 169 de jandarmi care acuză că au fost agresaţi în timpul protestului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS