17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier. Începând de astăzi până pe data de 04.11.2018, pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti – Constanţa, circulaţia este închisă între kilometrii 68+700 metri – 75+900 metri (între Lehliu – Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi), pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la sistemul rutier. Traficul se va desfăşura pe calea 2, Constanţa – Bucureşti, în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

În judeţul Vaslui, pe DN 28 Albiţa – Răducăneni, pe tronsonul kilometric 132+400 metri – 138+350 metri, se vor executa lucrări la partea carosabilă, până pe data de 7 octombrie 2018, circulaţia rutieră în anumite puncte desfăşurându-se pe un fir, alternativ.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi că sporească atenţia la volan, să reducă viteza în zona efectuării lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Sunt în continuare cu circulaţia întreruptă, din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma inundaţiilor din această vară, următoarele drumuri naţionale:
– DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, judeţul Argeş;
– DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, judeţul Covasna;
– DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, judeţul Suceava;
– DN 2L, în localitatea Soveja, judeţul Vrancea.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS