16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePersoane urmărite, depistate de poliţişti

Persoane urmărite, depistate de poliţişti

Săptămâna aceasta, a fost clarificată situația în 185 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată.

Poliţiştii de investigații criminale au depistat, în perioada 7 – 13 septembrie, la nivel național, 134 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 80 de minori.

De asemenea, în această perioadă, au fost depistate și 51 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 40 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 4 aveau mandate de arestare preventivă, 4 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, iar 3 persoane aveau sentinţe penale de internare în unitați medicale de specialitate.

Polițiștii din Călărași au depistat un bărbat, de 52 de ani, din Călărași, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală. Acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia, județul Ialomița.

Polițiștii din București au depistat, în Capitală, un bărbat, de 33 de ani, din județul Giurgiu, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate, pentru comiterea infracțiunii de trafic de persoane. Cel în cauză a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS