12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinti: Incendiu puternic izbucnit la o fabrică de prelucrare a lemnului

Mehedinti: Incendiu puternic izbucnit la o fabrică de prelucrare a lemnului

Foto Mediafax
Foto Mediafax

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă după-amiază, la o fabrică de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, flăcările cuprinzând o suprafață de circa 200 de metri pătrați, transmit Mediafax si Hotnews.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinți, Raluca Tîrcă, a declarat pentru Mediafax că pentru stingerea incendiului la fabrica de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin intervin șase echipaje de pompieri.

„Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei hale de pe platforma unui operator economic, activitatea principală fiind prelucrarea materialului lemnos, din Drobeta Turnu Severin. Incendiul se manifestă pe o suprafață de circa 200 de metri pătrați. Pentru stingerea acestuia au fost mobilizate șase echipaje de pompieri cu patru autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o autoscară”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinți.

Potrivit sursei citate, nu s-au înregistrat persoane rănite.

Fabrica se află pe amplasamentul fostului combinat de prelucrare a lemnului din Drobeta Turnu Severin.

La ora transmiterii acestei ştiri se intervine pentru stingerea focului, urmând ca apoi să se stabilească de la ce au izbuncnit flăcările, mai informeaza Hotnews.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS