6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: Reținut 24 de ore pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

Vâlcea: Reținut 24 de ore pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

Polițiștii rutieri au depistat în trafic un șofer fără permis de conducere și sub influența alcoolului, acesta fiind ulterior reținut pentru 24 de ore. La data de 27 august, ora 14.25, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bălcești, împreună cu cei din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Măciuca au oprit în trafic, pe DN 67B, în localitatea Măciuca, un tânăr de 28 de ani.
Polițiștii au constatat că tânărul identificat nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Ulterior s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, rezultatul fiind de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul municipal din Drăgașani în vederea prelevării de mostre biologice, însă a refuzat acest lucru. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
În urma cercetărilor efectuate, s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore a bărbatului, urmând ca în decursul zilei de astăzi acesta să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS