27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCNAIR a achiziționat 103 autobasculante noi care vor fi folosite inclusiv pentru deszăpezire

CNAIR a achiziționat 103 autobasculante noi care vor fi folosite inclusiv pentru deszăpezire

CNAIR și Cefin Trucks au semnat contractele de furnizare a 103 autobasculante noi, cu configurație 6×4, dotate cu lamă pentru zapadă și răspanditor de materiale antiderapante.
Valoarea totala a contractului este de 9.800.000 euro și include un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor 2 ani. Cele 103 Autobasculante Ford Trucks 3542D vor fi livrate către Direcțiile Regionale de Drumuri și Poduri din orasele: Constanța, Timișoara, Craiova, Brașov, Iasi, Cluj si București pentru a fi folosite inclusiv în acțiunile de deszăpezire. Achiziția acestor noi vehicule se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de mașini și utilaje specifice lucrărilor de reparații și de întreținere a drumurilor. Planul pus in aplicare prin Directia Mecanizare presupune achizitionarea anuala si etapizata a mai mult de 1000 de mașini si utilaje, până la această dată fiind achiziționate mai mult de 850 de utilaje.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS