17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGorghiu: Carmen Dan, mi-e limpede că vei răspunde la un moment dat pentru balamucul generat pe 10 august

Gorghiu: Carmen Dan, mi-e limpede că vei răspunde la un moment dat pentru balamucul generat pe 10 august

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat joi că ministrul de Interne, Carmen Dan, va răspunde la un moment dat, alături de „echipa sa manevrată politic” din conducerea Jandarmeriei, pentru ceea ce s-a întâmplat la protestul din 10 august, informează Agerpres.

„Carmen Dan, mi-e limpede că vei răspunde la un moment dat, alături de echipa ta manevrată politic din conducerea Jandarmeriei, pentru tot balamucul generat pe 10 august, nu-i aşa?! Radiografia săptămânii trecute de la miting arată prost! Numărul plângerilor penale depuse la Parchetul Militar în legătură cu evenimentele din 10 august a ajuns la 206! Vă îndemn pe toţi să-i încurajăm pe cei care au suferit să depună plângere. În acelaşi timp, autorităţile nu explică suficient ce gaze au fost folosite în Piaţa Victoriei, în contextul în care unii participanţi reclamă stări de rău şi chiar solicită ajutor medical. Halal lipsă de transparenţă! Iar concluzia e şi mai tristă: mâine se va împlini o săptămână de la evenimentele din 10 august şi nu apar decât semne de întrebare şi deloc asumări ale răspunderii! Nicio demisie ?”, a scris Gorghiu pe Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS