16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLitoralul, destinaţia preferată a românilor pentru minivacanţa de Sfânta Maria

Litoralul, destinaţia preferată a românilor pentru minivacanţa de Sfânta Maria

Vânzările pentru minivacanţa de Sfânta Maria au crescut faţă de perioada similară din 2017 cu până la 38% pentru litoralul românesc şi cu până la 25% pentru staţiunile balneo ori munte, cele mai multe solicitări venind în ultimele două săptămâni, după anunţul că 16 şi 17 august vor fi zile libere, au declarat pentru AGERPRES reprezentanţii Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).
Beneficiarii voucherelor de vacanţă au căutat în special hoteluri de două şi trei stele, pentru a se încadra în valoarea acestora pe persoană, iar cei care au plătit vacanţa în bani au preferat hoteluri de trei şi patru stele.
„Pe litoral, vânzările pentru minivacanţă sunt în concordanţă cu întreg sezonul 2018, pe care agenţiile de turism membre ANAT îl anunţă peste aşteptări datorită rezervărilor masive făcute în perioada de Early Booking şi mai ales acordării voucherelor de vacanţă angajaţilor din sistemul public. Faţă de sezonul trecut, vânzările prin agenţiile de turism sunt mai mari cu 18% – 20%”, susţin reprezentanţii ANAT.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS