11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectorul Filarmonicii „Oltenia” își cere scuze pentru afirmația „glonț în cap pentru mame”, dar nu demisionează

Directorul Filarmonicii „Oltenia” își cere scuze pentru afirmația „glonț în cap pentru mame”, dar nu demisionează

Gabriel Zamfir, directorul Filarmonicii „Oltenia” care a declanșat o adevărată furtună mediatică după ce a scris pe Facebook că le dorește „măcar un glonț în cap” mamelor care își iau copiii la protestele din Piața Victoriei, revine cu un nou mesaj.
În urmă cu câteva minute, el a postat pe rețeaua de socializare un text prin care își cere scuze pentru acele afirmații.
„Deși m-am exprimat la sens figurat – eu nefiind o persoană conflictuală și violentă – exprimarea mea a fost nepotrivită, drept pentru care, cer scuze publice tuturor acelora care s-au simțit lezați de comentariul meu”, afirmă acesta.

Totuși, Zamfir nu intenționează să demisioneze, în ciuda celor cerute de majoritatea celor care au comentat subiectul în ultimele zile.
„De la momentul în care am obținut prin concurs funcția de manager al Filarmonicii ”Oltenia” Craiova, am realizat alături de colegii mei o multitudine de proiecte, care au adus Craiova în prim-planul peisajului cultural-artistic al României. Pentru că am responsabilitatea de a continua aceste proiecte, nu cred că este momentul să mă retrag din această funcție. Acest comunicat nu se dorește a fi o justificare, ci doar lămurește contextul în care s-a produs acel nefericit comentariu pentru care, încă o dată, doresc să cer scuze tuturor celor care s-au simțit lezați de exprimarea mea neinspirată, formulată într-un moment al unui adevărat uragan mediatic și social”, mai afirmă Zamfir.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS