14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei dintre agresorii jandarmeriţei au fost prinși

Trei dintre agresorii jandarmeriţei au fost prinși

Trei dintre agresorii jandarmeriţei care a fost bătută vineri în Piaţa Victoriei au fost prinşi, spun surse apropiate IGPR. Unul dintre agresori ar fi intenţionat să părăsească ţara.
La Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei – Serviciul Omoruri au fost audiate aseară 6 persoane cu privire la evenimentele din seara anterioară din Piaţa Victoriei.

Anterior, de la momentul producerii evenimentului, au fost audiate alte 13 persoane cu privire la incidentele mentionate. În paralel cu aceste activităţi au fost analizate înregistrările realizate de mass-media.

În paralel cu aceste activităţi au fost analizate înregistrările realizate de mass-media. Activităţile desfășurate au ca scop stabilirea identităţii celor prezenţi în zona producerii agresiunii şi a acţiunilor desfăşurate de aceştia, informează Poliţia Capitalei,

Unul din cei șase ar fi furat pistolul jandarmeriței. Potrivit unor surse, trei dintre agresorii jandarmeriţei care a fost bătută vineri în Piaţa Victoriei au fost prinşi, unul dintre agresori s-ar fi predat, unul a fost reţinut de acasă, iar altul a fost reţinut de pe stradă, când se îndrepta spre Piaţa Victoriei.

Poliția Rutieră București  publicase pe contul de Facebook identitatea unora dintre bătăușii jandarmeriței:

Ologu Stancu Marin, din Craiova, al cărui cont de facebook a apărut ca fiind unul dintre bătăuşii din Bucureşti, a precizat pentru Gazeta de Sud că nu a fost în Capitală de trei luni, că nu a participat la miting şi că are martori că s-a aflat în Bănie în timpul mitingului de vineri. De asemenea, craioveanul a mai spus că, în urma apariţiei pozei cu contul său de facebook, a primit foarte multe ameninţări şi că este hotărât să acţioneze legal pentru lămurirea situaţiei.

Jandarmerița a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită brutal, dar a fost scoasă din mulține de un grup, aparent de protestatari, care au făcut un scut uman în jurul său. Ea a fost dusă practic pe brațe până la zona unde a putut primi de urgență îngrijiri medicale.

Surse au dezvăluit ulterior că protestatarii curajoși erau de fapt tot jandarmi îmbrăcați în civil, care erau infiltrați în mulțime tocmai pentru a oferi informații cu privire la desfășurarea evenimentelor. Mișcările acestora și modul în care au știut cum să creeze acel scut uman arată într-adevăr că ar fi vorba despre profesioniști în domeniu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS