16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoi bucureşteni, reţinuţi în urma protestului de vineri

Doi bucureşteni, reţinuţi în urma protestului de vineri

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere în cazul a doi bărbaţi de 24 şi 30 de ani, acuzaţi de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice în urma protestului de vineri din Piaţa Victoriei, a anunţat, duminică, Poliţia Capitalei.

„În urma audierilor desfăşurate în această zi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pe numele a doi bărbaţi, de 24 şi respectiv 30 de ani, ambii din Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cei doi urmează a fi prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Informaţiile primare care au condus la identificarea celor doi au provenit de la subunităţi ale Poliţiei Capitalei. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

Sâmbătă seara, Poliţia Capitalei a anunţat că 19 persoane au fost conduse la audieri în legătură cu incidentele produse în ziua precedentă la protestul din Piaţa Victoriei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS