8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIohannis, atac la PSD din şedinţa PNL: Prioritatea lor a fost să demonteze Justiţia

Iohannis, atac la PSD din şedinţa PNL: Prioritatea lor a fost să demonteze Justiţia

Presedintele Klaus Iohannis (Foto AGERPRES)
Presedintele Klaus Iohannis (Foto AGERPRES)

PNL are, sâmbătă, şedinţa Consiliul Naţional pentru a valida criteriile, procedura şi calendarul de alcătuire a listelor pentru alegerile europarlamentare. La eveniment ajuns şi preşedintele Klaus Iohannis, scrie Mediafax, care transmite LIVE de la eveniment.

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat, sâmbătă, la şedinţa PNL guvernarea PSD, spunând că scopul real al coaliţiei de guvernare a fost să demonteze justiţia, iar creşterea salariilor este o păcăleală.

„O să încep cu o radiografie a situaţiei generale din România. Pot să spun de la început că situaţia este proastă. Nu-mi face nicio plăcere să spun aşa ceva şi mi-aş dori tare mult să mă adresez şi să spun, dragii mei, României îi este bine. Dar cu ajutorul vostru ajungem şi acolo. (…) PSD a promis românilor că va curge lapte şi miere, că vor creşte salariile şi pensiile, că toţi vor avea locuri de muncă şi în general va fi cum nu s-a văzut vreodată. Ghinion, nu s-a întâmplat aşa. Au început să demonteze Justiţia românească. Asta a fost prioritatea reală a PSD. Au încercat să o pună sub control, să inhibe lupta anticorupţie. Şi-au dat seama că lumea aşteaptă altceva şi au pus în opera o păcăleală prin care au spus oamenilor că le cresc salariile şi pensiile”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS