12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMexic: Un avion cu 103 persoane la bord s-a prăbuşit imediat după decolare. Toţi au supravieţuit

Mexic: Un avion cu 103 persoane la bord s-a prăbuşit imediat după decolare. Toţi au supravieţuit

Un avion Aeromexico care transporta 103 de persoane din orașul mexican Durango în capitala țării s-a prăbușit imediat după decolare, însă toți pasagerii și echipajul au supraviețuit accidentului, potrivit oficialilor mexicani. Optzeci și cinci de persoane au fost rănite – unii în serios – dar José Rosas Aispuro, guvernatorul statului Durango, a declarat că nu au existat decese în rândul celor 97 de adulți, doi copii și patru membri ai echipajului aflaţi la bord. Martori citaţi de BBC au povestit că unii supravieţuitori ai zborului #2431 au putut fi văzuţi pe o autostradă, cerând ajutor.
Guvernatorul statului Durango, José Rosas Aispuro Torres, a declarat că numeroase echipaje de salvare au fost mobilizate la faţa locului.
Aparatul prăbuşit este unul de tip Embraer 190, având ca destinaţie capitala Ciudad de Mexico, şi a căzut în apropiere de Aeroportul Internaţional Guadalupe Victoria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS