15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePovestea trenului , care a plecat dumincă dimineaţa din Simeria şi nu a mai ajuns la destinaţie

Povestea trenului , care a plecat dumincă dimineaţa din Simeria şi nu a mai ajuns la destinaţie

Trenul 1824, care a plecat în această dimineață, la ora 07.28 de la Simeria nu a mai ajuns la destinație, în Gara de Nord. Ar fi trebuit să tragă în gară la ora 15.43, și totuși este și acum pe drum, s-a defectat din nou, la Basarad, după ce a stat două ore și jumătate la Livezeni, Petroșani, tot pentru a fi reparat. În loc de 8, 15 ore, trenul a făcut peste 11 ore, până la București, și tot nu a ajuns până la destinație. Penibilul nu se oprește aici!

Trenul fusese reparat de o echipă de intervenție la Petroșani, zona Livezeni. Două ore și jumătate au așteptat călătorii în tren, unii chiar se gândeau să renunțe la călătorie. Reparația a fost făcută doar cât să țină până la București. A ajuns în Capitală, dar nu chiar la destinație. Locomotiva s-a stricat înainte să ajungă la Gara Basarab. După minute bune de așteptare, oamenii au luat-o la pas, printre liniile de cale ferată.

Asta nu este tot, pe drum a mai fost o problemă. S-a mai stricat o locomotivă, în apropiere de Caracal. Oamenii din acel tren au urcat în Trenul 1824, și au stat în picioare. Trenul era plin, atmosfera sufocantă și aerul condiționat nu făcea față. (sursa:realitateadehunedoara.net)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS