11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccident tragic: Doi tineri au decedat în urma unui acccident rutier

Accident tragic: Doi tineri au decedat în urma unui acccident rutier

UPDATE:
Tânărul de 19 ani, pasager ın primul autoturism, a decedat la spital.

Un autoturism condus de un tânăr de 24 ani, din Bălești, în timp ce se deplasa pe D.N. 67, pe raza localității de domiciliu, a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe un drum lateral, moment în care a fost lovit de un alt autoturism, condus de un tânăr de 24 ani, din aceeași localitate, care se angaja-se in depășirea acestuia, în zona marcajului linie continua.
Primul tânăr a decedat la scurt timp, iar cel de-al doilea a fost rănit grav.
De asemenea, un tânăr de 19 ani, pasager în primul auto și doi tineri de 20 și 22 ani, pasageri în cel de-al doilea auto, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa.
Din păcate un alt accident rutier grav, produs pe fondul nerespectării regulilor de circulație pe drumurile publice, respectiv viteza neadaptată și depășirea neregulamentara.
Polițiştii cer conducătorilor auto să respecte regulile de circulație pe drumurile publice pentruba evita astfel de tragedii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS