14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePorcsalmi Bálint (UDMR) despre declaraţiile preşedintelui Iohannis: Aşteptăm raportul final al Comisiei de la Veneţia

Porcsalmi Bálint (UDMR) despre declaraţiile preşedintelui Iohannis: Aşteptăm raportul final al Comisiei de la Veneţia

Preşedintele executiv al UDMR, Porcsalmi Bálint, a precizat joi, cu referire la declaraţiile şefului statului, Klaus Iohannis, că formaţiunea pe care o reprezintă va aştepta raportul final al Comisiei de la Veneţia, pentru a decide ce hotărâri să ia, informează Agerpres.

„Dacă ne referim strict la raportul Comisiei de la Veneţia este un raport preliminar. Ce înseamnă acest lucru? În următoarea perioadă, statul român, respectiv autorităţile româneşti pot face modificări în vederea corectării erorilor eventual factuale din cuprinsul raportului. Deci, fiind vorba de un raport preliminar, nu ne putem pronunţa asupra raportului, pentru că s-ar putea ca acest raport în forma lui finală se va schimba. Noi am spus şi săptămâna trecută, după ce vom vedea raportul final vom discuta cu colegii care au lucrat la modificarea legilor justiţiei, asta va fi, sperăm noi, în toamnă sau la începutul sesiunii parlamentare şi vom decide atunci ce hotărâri vom lua”, a declarat pentru AGERPRES preşedintele executiv al Uniunii, Porcsalmi Bálint.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS