12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLista alimentelor care te ajută să-ţi subţiezi talia

Lista alimentelor care te ajută să-ţi subţiezi talia

Vrei să slăbeşti în zona abdomenului pentru a arăta cât mai bine în costumul de baie? De ajutor sunt şi unele alimente pe care le poţi include în dieta ta zilnică.
Cel mai greu reuşeşti să scapi de grăsimea de pe abdomen, pentru că organismul încearcă să îşi păstreze rezerve în caz de înfometare sau înbolnăvire. E nevoie de mai mult efort decât câteva serii de abdomene.   Astfel, dacă doreşti să scapi de grăsimea inestetică din zona taliei include în dieta ta alimente care stimulează metabolismul. Legumele şi sucurile de legume sunt aliaţii tăi, dacă vrei să dai jos burta. Sunt bogate în vitamine şi minerale şi îţi dau senzaţia de saţietate, putând înlocui o masă.

Suc legume verzi  

Ai nevoie de 2 mâini de frunze de spanac, jumătate de castravete, jumătate de legătură de pătrunjel, un sfert de rădăcină de ţelină, o mână de frunze de mentă, 2 morcovi şi zeama de la o lămâie. Amestecă toate ingredientele în blender şi consumă sucul proaspăt. Această băutură are efect energizant, puţine calorii şi este plină de fibre şi substanţe nutritive.

Nuci  

Nucile reprezintă cea mai bună sursă vegetală de acizi graşi omega-3. Aceşti acizi graşi nu numai că sunt nutrienţi cu proprietăţi antiinflamatoare, dar ei ajută şi la reglarea concentraţiilor de hormoni de stres.   O dietă bogată în acizi graşi omega-3 poate preveni concentraţiile mari de cortizol sau de alţi hormoni de stres şi, în consecinţă grăsimea nu se va mai acumula pe abdomen. Dieta cu nuci şi seminţe este una de inspiraţie mediteraneană şi este recomandată de mulţi nutriţionişti.   Struguri   Strugurii conţin potasiu în cantităţi foarte mari şi pot preveni balonarea. De asemenea, îţi satisfac şi pofta de dulce şi te vei asigura astfel că nu vei face excese de prăjituri, sucuri sau alte alimente care conţin zahăr.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS