10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a ajuns la spital după ce a fost atacat de un urs în centrul unui oraş din România

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost atacat de un urs în centrul unui oraş din România

Un bărbat este internat în spital după ce a fost atacat de o ursoaică însoţită de trei pui, în timp ce se plimba cu câinele în zona gării CFR, situată într-o zonă centrală a oraşului Băile Tuşnad, informează Mediafax. Joi, bărbatul a povestit cum animalul i-a sfâşiat tricoul şi l-a zgâriat pe piept.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, joi, de Consiliul Judeţean (CJ) Harghita, un nou atac de urs a avut loc în Băile Tuşnad, la Gara CFR, care se află la 100 de metri de primărie.

”În seara zilei de luni, un localnic din Băile Tuşnad care îşi plimba câinele în zona gării CFR, în plin centrul oraşului, a fost atacat de o ursoaică cu trei pui”, se arată în comunicat.

Preşedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, a vorbit, joi, cu victima, despre circumstanţele în care a avut loc atacul. Szabó István este internat, de trei zile, la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean, la Şumuleu-Ciuc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS