11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrognoza meteo pentru vineri şi sâmbătă

Prognoza meteo pentru vineri şi sâmbătă

Meteorlogii au anunţat că vineri şi sâmbătă vremea va fi instabilă în anumite zone ale ţării şi cu temperaturi mai ridicate în altele. .
Vineri vremea va fi uşor instabilă. La munte, în sudul şi în estul ţării, local vor fi averse în general slabe şi descărcări electrice. În celelalte zone astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade. În Capitală, în a doua parte a zilei vor fi averse în general slabe şi descărcări electrice. Dimineaţa, 15-17 grade si temperatura maximă, în jurul a 31 de grade.

Sâmbătă vremea va fi în general instabilă şi se va răci uşor în nordul şi centrul ţării, precum şi în cea mai mare parte a zonei de munte. Vor fi averse ce pot avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în special pe crestele montane. Astfel de fenomene vor avea o frecvenţă mai mare după-amiază. Izolat vor fi condiţii de grindină. În celelalte regiuni valorile termice se vor situa puţin peste normele climatologice specifice acestei date. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade. În Bucureşti, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. 17-19 grade dimineaţa si in jur de 30 de grade la amiază. După orele prânzului vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS